MČR dorostu- juniorů- dospěláků

02.10.2022 09:28

V Bystřici pod Hostýnem se 23.- 25. září konalo MČR d+d v letním biatlonu.

Za náš klub startovalo 11 závodníků.

V sobotu brala Adéla Štefanová TITUL ve sprintu v kateg. W16. Další naši závodníci- Kája Macalíková 12, Lucie Plevová 19, Martina Plevová 15, Tereza Nováková 17, Viki Mádrová 18, Nicol Nováková 19, Leona Lysáková 7, Radka Coufalová 5. místo.

V sobotu odpoledne se pokračovalo startem štafet- náš klub na start postavil dvě štafety. V hromadné ženské kategorii brala naše štafeta Adéla+ Kája 7.místo a sestry Plevovy 15. místo- z celkových 16 štafet.

V neděli se pokračovalo v závodech s hromadným startem, kde se doufal další titul Adély Štefanové. Po dvou čistých střelbách v leže byl titul na dosah.

Pak se střílelo ze stoje a nuly se změnily v 2x za pět a byl strach z medaile. Nakonec náskok po ležkách byl dostačující a klub s Adélou mohl slavit druhý TITUL. Po neděli Adéla Štefanová je dvojnásobnou MISTRINÍ ČR v letním biatlonu pro rok 2022.

Výsledek hromaďáku zaručil Adéle i vítěství v celostátním žebříčku letního biatlonu pro rok 2022 v kategorii dívky 16let. Na fotce vítězové všech dorosteneckých kategorií.

A tady jí máme v plné kráse- Adéla Štefanová- dvě zlaté medaile a plaketa pro vítěze ČP+ s trenérem.